Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 28/08/2021
15:30 - 20:30

Locatie
De Brink

Categorieën


Beste Kootwijkers,

Bijna is het zover! Op 28 augustus vieren we het eerste feestje van 75 jaar Kootwijk Vooruit.

De feestcommissie heeft creatief moeten zijn vanwege mogelijke Corona beperkingen maar we hebben een heel leuke middag en vooravond voor jullie in petto.

Leg je wandelschoenen en feestmuts alvast maar klaar want we gaan op verkenning in eigen dorp. In kleine groepjes lopen we een route door het dorp en komen we onderweg van alles tegen. Leuke mensen, bijzondere tuinen, nieuwe plekken, allerlei vragen, sport en spel, een hapje en drankje en nog veel meer.

We verzamelen om 15;30 uur op de Brink waar vandaan we in groepjes vertrekken. Heb je zelf geen groepje van 2, 3, 4 mensen? Geen punt, dan delen we je in bij anderen.

Na afloop van de route verzamelen we weer op de Brink. Voor de kinderen is er een springkussen en er is muziek met een verrassende zangeres. Hier staat een drankje voor je klaar en is er tijd om gezellig na te praten Wie trek heeft kan bij de Brinkhof zelf een hapje bestellen en op de Brink nuttigen. (Dit is voor eigen rekening)

Laat je verrassen en geniet mee van ons leuke en mooie dorp. Ontmoet nieuwe mensen, oude bekenden en hopelijk heel veel dorpsgenoten.

Aanmelden voor 14 augustus via info@kootwijkvooruit.nl o.v.v. de namen van mensen in jouw groepje. Of dat je wilt aansluiten bij iemand.
We hopen op heel veel deelnemers.

De route is wel een paar kilometer lopen. Voor wie niet mee kan lopen, en wel mee wil doen kan zich op de Brink vermaken, later aanschuiven of misschien een rol in de organisatie op de dag zelf invullen?
Vrijwilligers kunnen we altijd gebruiken.
Ook dan kun je je aanmelden via info@kootwijkvooruit.nl

Met feestelijke groet,
De feestcommissie;

Eveliene
Marjo
Alice
René
Nicolette
Corrie